Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین صفارهرندی با تسلیت مصیبت زلزله اخیر به هموطنان اظهار کرد: در زلزله کرمانشاه، انصافاً مردم در کمک به زلزله‌زدگان خوب درخشیدند و بسیاری از دستگاه‌ها از این آزمون سربلند بیرون آمدند.

خبرگزاری فارس: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه زلزله سفره‌ای نیست که برای میوه‌چینی سیاسی بعضی‌ها پهن شده باشد، گفت: متأسفانه عده‌ای روزهای اول این کار را کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدحسین صفارهرندی با تسلیت مصیبت زلزله اخیر به هموطنان اظهار کرد: در زلزله کرمانشاه، انصافاً مردم در کمک به زلزله‌زدگان خوب درخشیدند و بسیاری از دستگاه‌ها از این آزمون سربلند بیرون آمدند.

وی تعداد درگذشتگان زلزله اخیر را با توجه به شدت زلزله به نسبت کمتر از زلزله‌های دیگر دانست و گفت: نیروهای امدادگر که در رأس آنها ارتش، سپاه و بسیج بودند، زبده‌تر عمل کردند که نشان از این مهم داشت که به یک بلوغ در این موضوع رسیده‌اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مشارکت مردم در این موضوع موثر بوده است؛ افزود: نمی‌توان خدمات دولت و دستگاه‌های دولتی را نادیده گرفت اما به نظر می‌رسد گلایه‌هایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه باید به حرف مردمی که احساس می‌کنند انتظارات و توقعات مردمی در زلزله اخیر متناسب با مقدورات دولت برآورده نشده گوش دهند، افزود: باید به حرف مردم اهمیت دهند؛ این سفره‌ای نیست که برای میوه‌چینی سیاسی بعضی‌ها پهن شده باشد که متأسفانه عده‌ای روزهای اول این کار را کردند.

صفارهرندی سیاسی کردن موضوع زلزله را نقطه پرشی برای چنگ انداختن به سیمای خدمتگزارانی در گذشته دانست و تصریح کرد: دولت‌های گذشته در یک نفر خلاصه نمی‌شود و مجموعه بزرگی از کارگزاران حکومتی هستند که در آن زحمت می‌کشیدند.

وی با تأکید بر اینکه کار خوب مسکن مهر در این زلزله زیر سوال رفت که درست نبود، اگرچه همیشه جای نقد وجود دارد، خاطرنشان کرد: آن طور که گفته شد آنچه از خرابی بوده مربوط به مسکن مهر است و آنهایی که مردم خودشان ساخته‌اند سالم مانده، انعکاس مطلب دروغ بود؛ کاش این رفتار از کارگزاران عالی‌رتبه دولتی سر نمی‌زد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه الان هم می‌شود قصورها و کم‌کاری‌های قبلی را به ویژه با سرمایه‌گذاری در تأمین آرامش خاطر مردم برای مسکن پایدار در این منطقه جبران کرد، یادآور شد: چادر از عهده سرمای غرب کشور برنمی‌آید، باید زلزله‌زدگان در مسکن موقت کانکس و بعد مسکن دائمی سامان بگیرند.

وی در ادامه سخنانش در پاسخ به سوالی در خصوص استراتژی داعش پس از شکست در منطقه، اظهار کرد: داعش و جغرافیایی که به اسم حکومت و خلافت تشکیل داده بودند تفکر فاسدی است که در بین قشری از جوانان فریب‌خورده و عناصر ناآگاه ریشه دوانده است.

صفارهرندی با بیان اینکه اکنون مأموریت بزرگ نجات جوانان فریب‌خورده و عناصر ناآگاه از تفکر فاسد این جریان است، گفت: این کار زمان‌بر است و فکر نکنیم کار تمام شده است.

وی با اشاره به اینکه حکومت پوشالی آنها فروریخت ولی وسوسه‌های شیطنت‌آمیز آنها ادامه خواهد داشت؛ گفت: تجهیز نیروهای جوان به اندیشه سالم و درست، می‌تواند آنها را در برابر این جریان صیانت کند که باید در این راه قدم برداشت.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فداحسین مالکی نماینده زاهدان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشورهای حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان‌ این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان‌ اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی در گفتگو با ایلنا، افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی‌ از آنها مرز است. دیگری کشورهای همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبودها و تنگناهایی که نیروهای امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس ‌عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور،‌ تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیرسوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود. بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902283

دیگر خبرها

  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا
  • اهداف سیاسی و ابعاد رسانه‌ای گزارش اخیر بی بی سی جهانی
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • امکان ثبت نام جدید در نهضت ملی مسکن استان سمنان وجود دارد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟