Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@08:36:11 GMT

ضرورتی برای خروج مردم از تهران نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۸۲۶۶۸

محسن نصر همدانی؛ معاون امنیتی استاندار تهران، در پاسخ به این سوال که استاندار تهران در اظهاراتی عنوان کرده است که مردم در صورت امکان برای امنیت بیشتر از تهران خارج شوند، در حال حاضر ضرورت خروج مردم از تهران احساس شده است، گفت: بعید است که لفظ استاندار به گونه‌ای باشد که به مردم توصیه کنند؛ از تهران خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظرم می‌رسد که ممکن است؛ ایشان در لفظ اشتباه کرده باشند و من از دیشب تا ساعت یک امروز با ایشان بودم و چنین موضوعی را از ایشان نشنیدم.

وی افزود: خیلی عجیب است که ایشان چنین چیزی را مطرح کرده باشند. اولا خطر اصلی زلزله بنا بر ادعای افراد صاحبنظر و کارشناس در حوزه زلزله‌نگاری، برطرف شده است؛ چرا که ادعا کردند که زلزله ۵.۲ ریشتری شب گذشته حداکثر توان گسل بوده و نمی‌تواند یک پیش لرزه محسوب شود.

همدانی با بیان اینکه از شب گذشته تاکنون شاهد ۱۳ پس لرزه بوده‌ایم، افزود: بنا بر عادت زمین گفته می شود در حال حاضر دیگر بزرگتر از زلزله ۵.۲ ریشتری تا ۷۰، ۸۰ درصد رخ نخواهد داد. بنابراین بعید است که بپذیریم استاندار مردم را ترغیب کند که از شهر خارج شوند، در حالی که اصل خطر عبور کرده است.

معاون امنیتی استاندار تهران ضمن تاکید بر اینکه اصلا ضرورتی بر خروج مردم تهران از شهر وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ممکن است استاندار از باب آلودگی هوا و تعطیلات پیش آمده موضوع خروج از تهران را مطرح کرده باشند اما مطمئنا از باب ایمن سازی در قبال زلزله نیست چون اگر این گونه باشد ما دو، سه گسل بزرگ داریم که شاید لازم باشد که همه ما به خاطر آن از تهران خارج شویم و دیگر هم به اینجا برنگردیم.

وی واکنش شب گذشته مردم در مواجهه با زلزله را بسیار خوب و جالب توصیف کرد و گفت: شاید به دلیل نزدیکی زمانی به وقوع زلزله کرمانشاه مردم هشیارانه‌تر عمل کردند و خیلی زود از سرپناه‌شان که ممکن بود ناامن باشد همان دقایق اولیه خارج شدند و پذیرفتند که می‌توانند یک شب در ماشین و یا پارک‌ها زندگی کنند حتی برای تهیه بنزین کاملا اتفاقی و جمعی صف تشکیل دادند و شاهد بودیم چند ساعت بعد اوضاع به حالت طبیعی بازگشت.

همدانی با اشاره به آمادگی دستگاه ها در هنگام بحران، گفت:  شب گذشته نیروی انتظامی بسیار خوب عمل کرد، سوخت به صورت عادی در چنین زمان‌هایی پنج میلیون لیتر به جایگاه‌ها تزریق می‌شود در صورتی که شب گذشته ۱۰ میلیون لیتر تزریق شد. آتش نشانی و هلال احمر کاملا آماده بودند، وزارت ورزش از اینکه درب همه ورزشگاه‌ها را از جمله ورزشگاه آزادی به روی همه باز کرد بسیار خوب عمل کرد، بسیاری از مساجد و حسینیه‌ها فعال شدند اما در این زمینه یک ضعف داشتیم که باید با سازمان تبلیغات اسلامی صحبت کنیم که در دقایق اولیه مساجد به روی مردم باز شود.

معاون امنیتی استاندار تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر استفاده از مدارس را در دستور کار گذاشته‌ایم، گفت: اگر چه ممکن است برخی مدارس استحکام لازم را نداشته باشند، اما می‌توان از حیات و سرویس بهداشتی آنها استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه شب گذشته ما اصلا مشکل امنیتی در تهران نداشتیم و نیروی انتظامی بسیار خوب عمل کرد، اظهار داشت: نظارت و فرماندهی میدانی در هر سه حوزه فرماندهی تهران، فرماندهی شرق و فرماندهی غرب به خوبی صورت گرفت درصد آمادگی ما نسبت به سه یا پنج سال گذشته چند پله جلو افتاده‌ بود و شرایط بهتری داریم صدا و سیما نیز در شب گذشته بسیار عمل خوب کرد.

گفتنی است؛ استاندار تهران در بخشی از صحبت های خود که دقایقی پیش منتشر شد، عنوان کرده است که از الان تا زمانی که به شرایط عادی باز گردیم، شرایط اضطرار است. مردم در صورت امکان برای امنیت بیش‌تر از تهران خارج شوند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صِرف گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد