Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا نژاد بهرام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برنا، در خصوص اقدامات شورای شهر برای بهسازی بافت فرسوده تهران که جمعیتی نزدیک به یک میلیون تهرانی را در خود جای داده است گفت: برای رسیدگی به این وضعیت آنقدر تراکم مصوبه داریم که دیگر به دنبال مصوبه نیستیم بلکه تلاشمان بر این است که همان مصوباتی پیشین اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه این مسئله تنها محدود به بافت فرسوده تهران نمی شود گفت:  به تازگی پیگیر قوانین دست فروشان بودم و می خواستم که برای وضعیت آنان طرحی تهیه شود اما متوجه شدم سال 83 طرح خوبی تهیه شده اما جرا نمی شود بنابراین حالا به دنبال پیگیری اجرای آن هستم.

 نژاد بهرام با اشاره به طرح پیشنهادی تیم ریاست جمهوری در خصوص بافت فرسوده و اهمیت آن به ویژه پس از زلزله اخیر تهران گفت: این طرح در سه بخشی است؛ طرح پیشگام، محله محوری و بلوک محوری و شهرک سازی است.

او افزود: شورای شهر نقد هایی را به این طرح وارد کرده است، اما در بخش پیشگام ایده آل 10 درصدی دارند. این تیم مذاکرات زیادی را با ما داشته اند، دغدغه نگرانی شورا و من به عنوان یک عضو کمیسیون معماری شهرسازی این است که در این جا حقوق شهروندی و هم محله ای مردم زیر سوال نرود.

عضو شورای شهر درباره چگونگی این بهسازی گفت: در مذاکراتی که در این زمینه با آقای حجت و تیمی که این طرح را تهیه کردند داشتیم، با اشتراک  نظراتمان حالا می توانیم افقی را برای بهتر شدن وضعیت بافت فرسوده دید.

او تصریح کرد: افق فعالیت برای بافت فرسوده بهسازی محیطی است و بهسازی محیطی شامل؛ گشایش منابع، ایجاد خدمات هفت گانه، ایجاد فضای سبز مناسب و همینطور فضای بهداشتی مناسب که هر محله ای باید دارا باشد، است.

او در پاسخ به این سوال که آیا برنامه ای برای بیشتر شدن میزان تسهیلاتی که مردم ارائه می شود هست گفت: اولویت شورای شهر و سازمان نوسازی به دنبال تأمین خدمات است، در این رابطه هم تلاش سازمان نوسازی شهرداری هم  بهسازی خدمات هفت گانه  با رویکرد محیطی به سوی بافت فرسوده است، باید این را بدانیم که  اگر فضا مناسب باشد مردم خودشان شروع به نوسازی می کنند.

نژاد بهرام در خصوص افزایش تسهیلات هم گفت: تسهیلات همان میزانی است که پیش از این بوده است، اما پیشنهاد من این است که این تسهیلات زمان دار شود تا افراد فکر نکنند چنین تسهیلاتی برای همیشه وجود دارد، چنین اتفاقی خود یک عامل تشویقی برای مردم است.

او همچنین اشاره ای به زلزله اخیر تهران و آزمایش های مکانیکی که پیش از ساخت یک بنا در تهران صورت می گیرد کرد و گفت: در حال حاضر آزمایش مکانیکی خاک در تهران انجام می شود اما طبق گفته های افراد مطلع میزان برداشت خاک برای این آزمایش ها کافی نیست و با توجه به زلزله خیز بودن تهران باید از عمق بیشتری برداشت کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام