Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهمترین مأموریت‌های بسیج کمک و رفع مشکلات مردمی است موضوعی که از بدو شکل‎گیری مورد توجه قرار گرفت. به فراخور این مهم بخصوص در مناطق کم‎برخوردار، بسیج با ورود موفق به عرصه محرومیت‎زدایی و سازندگی پروژه‎های موثری را به سرانجام رساند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نقاطی هستند که آنجا خبری از پست و مقام نیست، تنها فقر است و محرومیت؛ کسی با ژست انتخاباتی نمی‎آید، تنها عده‎ای جهادگر هستند که به اوج محرومیت سفر می‎کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانانی که قصدشان ساختن و سازندگی است، هیچ اجباری در کار نیست، فعالیتی خودجوش که معامله ای‎ست با خدا در محیطی که رنگی از ریا و نمایش‌‎های شهری ندارد.

نام منطقه برایشان مهم نیست، هر جایی که نشانی از درد باشد، عده‎ای طعم محرومیت را چشیده باشند، جهادگران آستین همت بالا زده و از آسایش خود می‎گذرند تا فقرهای زیرساختی مناطق محروم در برابر اراده آنها رنگ باخته و لبخندی بر چهره محرومین بنشانند. 

 

اصفهان

بسیج سازندگی پیشرو در بیابان زدایی اصفهان/ ۳۰۰ هکتار از مناطق استان بیابان زدایی شده است

به گزارش صاحب نیوز؛حرکت شنهای روان به منزله نوعی از پیشروی بیابان ها تلقی می شود که خطری بزرگ را متوجه ایران می کند. خسارات ناشی از پیشروی ریگ های روان  هر ساله رو به زیاد شدن گذارده است.

یکی از کارهایی که به کاهش آلودگی در شهرها و افزایش سبزینگی آنها کمک می کند بیابان زدایی است که نتایج پربار دیگری نیز در بر دارد. کوشش‌هایی که برای مهار بیابان‌زایی در ایران آغاز شده‌است، پیشینه‌ای بیش از ۵ دهه داشته و به دههٔ ۲۰ خورشیدی در سبزوار و خوزستان باز می گردد. تا سال ۱۳۸۸ خورشیدی ۲۶ میلیارد و صد میلیون هکتار از جنگل‌های دست‌کاشت از گونه‌های مقاوم و متناسب با مناطق خشک در ایران ایجاد شده‌است.

بیابان‌زدایی به کارها و روش‌هایی است که برای سبزکاری در بیابان و جلوگیری از روند شتابناک تخریب سرزمین در مناطق خشک، نیمه خشک و نیمه مرطوب انجام می‌شود.

40 میلیون هکتار از سطح ایران پوشیده از بیابان است که از محدوده ی جنوب استان البرز شروع می شود و استان های تهران، خراسان، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، قم و قزوین را در بر می گیرد. به این مناطق، بیابان های داخلی گفته و مناطق ساحلی خلیج فارس و دریای عمان نیز بیابان های ساحلی نامیده می شود. هر یک از این بیابان ها شرایط خاص خود را دارا است. تمام تمدن های ایران از این مناطق شکل گرفته است و آثار باستانی فراوانی از دوره های تمدنی در این بخش ها دیده می شود. این موضوع نشان دهنده ی این است که در زمان های دور، شرایط اقلیمی و آب و هوایی این مناطق طوری بوده که مردم در آن سکونت می گزیدند و با امکان بهره برداری از زمین که در شرایط مناسبی بوده است، گذران زندگی می کردند. بیابان ها به رغم داشتن شرایط اقلیمی شکننده مانند دمای بالا و بادهای شدید، مناطق غیرقابل کشت محسوب نمی شود. آن ها تنها به دلیل استفاده ی بی رویه ی انسان دچار این وضعیت شده اند در همین راستا بسیج سازندگی اصفهان نیز در قالب دو پروژه فساران اصفهان و منطقه پروانه برخوار اقدام به بیابان زدایی کرده است.

احسان اله رضا پور در گفت و گو با صاحب نیوز اظهار کرد: 300 هکتار بیابان زدایی در استان انجام شده که 200 هکتار آن متعلق به منطقه فساران بوده و 100 هکتار هم منطقه پروانه برخوار که با کاشت 40 هزار اصله نهال انجام شده است.

مسئول بسیج سازندگی استان اصفهان ادامه داد: در این بیابان زدایی از گونه های مختلف گیاهی از جمله قره باغ و طاق و آتریپلکس استفاده شده است.

بیابان زدایی در منطقه فساران از مهرماه سال گذشته  آغاز شده و تا شهریور 98 هم ادامه خواهد داشت.

با تراکم 125 بوته در این منطقه کشت صورت گرفته یعنی 27 هزار 500 بوته  که آبیاری امسال آن تمام شده و سال آینده تا شهریور باید آبیاری شود تا به منایع طبیعی تحویل داده شود.

پروژه 100 هکتاری منطقه برخوار هم  در دو قطعه 70 و 30 هکتاری، دوازده هزار و 5000 که شهریور سال 98 باید تحویل منابع طبیعی شود.

4200 نفر ساعت برای این پروژه ها وقت گذاری شده و طبق تفاهم نامه ای که با وزرات جهاد کشاورزی داشتیم از اعتبارات ملی بوده و کل پروژه یک میلیارد و صد میلیون تومان هزینه در بر داشته است.

20 نوبت آبیاری در این پروژه فساران و منطقه پروانه انجام گرفته و 5 کیلومتر جاده دسترسی پیدا کرده، 300 مترمکعب استخر احداث شده و تعویض خاک صورت گرفته است.

بیابان زدایی مساله ای جهانی بوده و تنها به مناطق جغرافیایی خاص محدود نیست اما این امر به منظور تضمین حاصلخیزی دراز مدت در مناطق مسکونی نواحی مربوطه، ضروری است تاکنون بیش  از 4 میلیون هکتار از مناطق بیابانی و بایر ایران  احیا شده اند تمرکز بر اقدامات مقابله‌ای برای بیابان‌زایی نیاز به جدیت بیشتری در کشور ما دارد که در این زمینه بسیج سازندگی جور سایر ارگان ها را می کشد.

 

یزد

  حال خوب روستای زلزله زده «جَوَر» که به همت بسیجیان یزد زنده شد

به گزارش خبرنگار یزدرسا، روستای جَوَر، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان کوهبنان در استان کرمان ایران است؛ این روستا در دهستان جور قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱٬۵۱۹ نفر (۴۱۸خانوار) بوده‌است.

در 30 آذر ماه سال گذشته، شب یلدا که طولانی ترین شب سال است بر هموطنان کوهبنانی ما طولانی تر از هر سال گذشت، اهالی روستای جور در ۵ کیلومتری کوهبنان در استان کرمان اگرچه در زلزله ۱ / ۵ ریشتری شب سی ام آذرماه زنده ماندند اما برق و گاز این روستا قطع شد.

عمده خسارات زلزله کوهبنان در روستای جور انجام شد به گونه ای که 85 درصد واحدهای مسکونی این روستا تخریب شد و از 400 مسکن شناسایی شده، بیش از 300 واحد مسکونی تخریب شد.

 

 

اما بسیجیان جهادگر استان یزد که همیشه در یاری رسانی به محرومان در طول انقلاب اسلامی پیشتاز بوده اند در قالب گروه های مختلف جهادی به خدمت رسانی به مردم روستای محروم جَوَر پرداختند.

 

 

مسئول سازندگی بسیج دانشجویی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، از اعزام 10 گروه جهادی دانشجویی به مناطق زلزله کوهبنان و روستای جَوَر خبر داد و گفت: 280 نفر بسیجی شامل 70 خواهر و 210 برادر در قالب 10 گروه جهادی به روستای جور اعزام شدند.

 

 

«اکبر عابدی» اذعان داشت: 10 واحد مسکونی توسط گروه های سازندگی بسیج دانشجویی استان یزد با هزینه ای حدود 160 میلیون تومان در منطقه جَوَر  بازسازی و تکمیل شده و همچنین 30 کانکس برای اسکان موقت، تهیه و نصب شده است.

 

 

وی با بیان اینکه گروه های جهادی دانشجویی استان یزد مجموعاً 4 ماه در مناطق زلزله زده کوهبنان حضور داشتند، اذعان داشت: کلاس های آموزشی و پایش سلامت، توزیع لوازم التحریر و مواد غذایی و مدیریت و توزیع کمک های مردمی از جمله اقدامات انجام شده گروه های جهادی اعزام شده به مناطق زلزله زده کوهبنان است.

امروز پس از گذشت یک سال از آن شب سخت، حال روستای جور خوب است،‌ خانه ها ویران شده نور نوار شدند و امید در دل مردمان این روستای برای ادامه زندگی بهتر زنده شد.

گویا خشت خشت بناهایی که به دست پر همت بسیجیان یزد ساخته شد قطرات حیات و زندگی در وجود این روستای زلزله زده بود و مردم این روستا تا ابد زحمات بسیجیان را در سرلوحه یاد و خاطراتشان نگه خواهند داشت.

 

مرکزی

مهار بیابان‌زایی در کویر میقان به همت بسیج سازندگی/خدمت‌رسانی که حد و مرز ندارد+عکس

به گزارش دیار آفتاب؛ استان مرکزی با مساحت بیش از ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار، دارای بیش از ۲ میلیون هکتار عرصه‌های ملی و با ۴۹۰ هزار هکتار بیابان جزو ۱۸ استان بیابانی کشور است.

در این شرایط اقلیمی، بهره‌برداری‌های غیراصولی، ازدیاد دام نسبت به ظرفیت مرتع، تبدیل اراضی مرتعی به دیم‌زارهای کم بازده و چرای خارج از فصل باعث شده تا ۲۵ درصد مساحت کل استان را بیابان شامل شود.

در بین شهرستان‌های استان زرندیه با ۵۵ درصد، ساوه ۱۶، اراک ۱۰ درصد، ۶ درصد در شهرستان محلات، ۸ درصد شهرستان کمیجان، ۲ درصد دلیجان و خنداب نیز ۲ درصد مساحت بیابانی استان را در خود جای داده‌اند.

بر اساس مطالعات انجام‌شده ۱۷۸ کانون فرسایش بادی با مساحت ۷ میلیون هکتار در کشور شناسایی‌شده است که کویر میقان اراک یکی از جمله این مناطق است و در صورت ضعف و نابودی پوشش گیاهی، پتانسیل فرسایش بادی سالانه ۱۰۰ تُن در هکتار این منطقه وجود دارد.

 

 

در سال‌های اخیر با کاهش بارش‌ها و کم شدن آب تالاب میقان و از طرفی با تأمین نشدن حقآبه تالاب، این کویر به کانونی برای ایجاد ریزگردها تبدیل شده است. زیرگردهایی که چند سالی است گریبانگیر مردم کلان‌شهر اراک شده و چالش‌های عدیده‌ای را به همراه داشته است.

سهم ریزگردهای داخلی در شهر اراک بیشتر از ریزگردهایی است که منشأ آن‌ها خارجی است، ریزگردهای داخلی که منشا آن همین کویر میقان است که در ۱۵ کیلومتری شمال شرقی این شهر واقع‌شده است.

ریز گرد پدیده‌ای است که از ترکیب ذرات ریز گردوغبار با آلاینده‌های شهری به وجود می‌آید و وجود آن در درازمدت می‌تواند موجب بیماری‌های مختلف و سخت‌درمان شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی:

ایجاد ۷۵ هکتار بادشکن غیرزنده در تالاب میقان باهدف کنترل ریز گردها

عبدالحسین محمدی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از ایجاد بادشکن غیرزنده به منظور کاهش ریزگردها با همکاری سپاه روح‌الله خبر داد و گفت: اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی طی تفاهم‌نامه‌ای با همکاری بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی ۷۵ هکتار بادشکن غیرزنده باهدف جلوگیری از حرکت شن‌های­ روان و کنترل ریز گردهای محلی در کویر­ میقان ­اراک را اجرایی کرده است.

 

 

محمدی اظهار کرد: اجرای این طرح از سال ۹۵ در کویر­میقان آغاز شده است که در مرحله اول ۱۰ هکتار از نقاط بحرانی منطقه و در مرحله دوم ۶۵ هکتار از اراضی بیابانی، بااعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال تحت پوشش این طرح قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: با اجرای این طرح بستر مناسب برای انجام فعالیت‌های بیولوژیکی­ و کاشت انواع گیاهان مقاوم در برابر شوری ازجمله آتریپلکس و قره­ داغ در بین این بادشکن‌ها فراهم‌شده است؛ در همین راستا در فواصل میان بادشکن‌ها، اقدام به کاشت نهال قره­ داغ کرده‌ایم تا به‌عنوان بادشکن زنده دائمی پس از استقرار عمل شود.

 

 

وی گفت: عملیات مدیریت هرس و جوان‌سازی در ­عرصه نهال‌کاری سنوات گذشته به ­مساحت هزار ­هکتار آتریپلکس­ کاری در کویر­میقان­ اراک انجام‌گرفته است که از سرشاخه‌های حاصل از این هرس و جوان‌سازی در ایجاد بادشکن استفاده خواهد شد.

محمدی عنوان کرد: کویر­میقان در شمال شرقی شهر اراک واقع‌شده است و به گفته کارشناسان نقاط بحرانی موجود در آن­ کانون فرسایش بادی و ایجاد طوفان‌های گردوغبار محلی است که تأثیر مستقیم بر آلایندگی هوای روستاهای اطراف و شهر اراک دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در گفت: عرصه کویر­میقان اراک به دلیل شوری بالای خاک، پوشش گیاهی فقیر بوده که در چند دهه اخیر اقدامات بیابان‌زدایی در سطح قابل‌توجهی­ از عرصه آن توسط  اداره کل منابع‌ طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با گیاهان آتریپلکس و قره­ داغ بوته­ کاری شده که نقش مؤثری در تثبیت شن‌های روان داشته است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی:

مهار ریز گردها با ایجاد بادشکن غیرزنده در کویر میقان

سرهنگ علی فراهانی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی از انعقاد قرارداد ایجاد بادشکن‌های غیرزنده در کویر میقان بین بسیج سازندگی و منابع طبیعی باهدف جلوگیری از بیابان‌زایی در این منطقه خبر داد.

 

 

فراهانی اظهار کرد: در بخشی از این منطقه به دلیل شوری بسیار زیادی که وجود دارد کاشت گیاهان بومی ممکن نیست، بنابراین نصب و ایجاد بادشکن‌های غیرزنده در این مناطق در جلوگیری از بیابان‌زایی و کاهش ریز گردها تأثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر مزیت مذکور این اقدام بر کاهش سرعت حرکت شن‌های روان منطقه مؤثر بوده و می‌تواند فرصتی برای رشد گیاهان بومی منطقه فراهم ‌کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بحث ریز گردها و مشکلات ناشی از این مهم و تأثیر بر سلامت شهروندان چندین سال است که مطرح بوده و این اقدام برای کاهش این مشکلات در دستور کار بسیج سازندگی استان با همکاری منابع طبیعی قرارگرفته است.

 

سیستان و بلوچستان

  جهادی که ادامه دارد/ اشتغالزایی بیش از 9 هزار نفر توسط سبزپوشان سپاه در سیستان وبلوچستان   به گزارش عصرهامون، این روزها که مردم با مشکلات زیادی از قبیل بیکاری و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند شاهد آنیم که رهبر انقلاب بارها در بیانات خود تاکید بر خود کفایی و محقق کردن اقتصاد مقاومتی دارند چرا که اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی علاوه بر نقش موثری که در شکوفایی اقتصاد کشور دارد زمینه اشتغالرایی را برای اکثر جوانان فراهم می کند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم در این زمینه با ارائه تسهیلات به کارآفرینان به منظور اشتغالزایی و کاهش بیکاری از این افراد حمایت کرده تا بتواند از ظرفیت افراد در عرصه های پرورش زنبور عسل، پرورش دام و طیور، آبزیان و غیره در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و رفع معضل بیکاری استفاده کند.
این نهاد مردمی با ایجاد کارگاه های تولیدی در عرصه های مختلف علاوه بر عملی کردن فرامین رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی به رفع مشکل بیکاری در سیستان وبلوچستان که لقب جوانترین استان کشور را یدک می کشد نیز کمک کرده است.
در همین راستا قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور از سال 88 تاکنون اقدام به اشتغالزایی چندین هزار نفر به صورت دائمی و فصلی در نقاط مختلف استان کرده است.
    سردار محمد مارانی فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: بخشی از فرصت های شغلی موقت و فصلی و بخشی هم دائم است که در کارگاه ها و حوزه های کشاورزی دایر می باشند.
وی با اشاره به این مطلب که سپاه بر مبنای وظیفه ذاتی خود که حفظ انقلاب و ماموریتی که برآن واگذار شده یعنی امنیت پایدار در جنوب شرق ورود پیدا کرده است، افزود: سپاه با ماموریت ایجاد امنیت پایدار در جنوب شرق کشور، اقدامات خود را در راستای افزایش امنیت پایدار در بخش های مختلف شامل توسعه های اقتصادی، فرهنگی، آموزشی و شاخص های بهداشتی و امنیتی در این خطه از کشور در دستور کار قرار داده است.
    به گفته این مسئول، تاکنون 25 هزار و 435 فرصت شغلی برای کارگران فصلی ایجاد شده به گونه ای که در ساخت پروژه های محرومیت زدایی در مناطق دورافتاده و مرزی از این افراد استفاده شده است.
وی در ادامه از ایجاد اشتغال دائم برای 9 هزار و 140 نفر در سراسر استان پهناور سیستان وبلوچستان خبر داد و گفت: این افراد مشغول به فعالیت در عرصه های پرورش آبزیان و دام و طیور، کار در معدن، نانوایی، کارگاه های تولیدی و خیاطی، کارخانه پسته پاک کنی، سنگ تراشی، هنرهای صنایع دستی، گلخانه ها و غیره هستند.
    به گزارش عصرهامون در حالی بیکاری به یکی از چالش‎های مهم جامعه امروز تبدیل شده است که اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی و تکیه بر تولید داخلی نه تنها سد محکمی در برابر ترفندها و حیله‎های دشمنان خواهد بود بلکه راهی برای بهبود مشکلات جوانان و ایجاد اشتغال است.  

خراسان رضوی

احداث و بازسازی 20 باب منزل محرومین در تربت حیدریه

به گزارش صبح توس؛  یکی از اولویت های بسیج سازندگی علاوه بر برگزاری اردوهای جهادی در مناطق محروم، خدمت رسانی به مردمی است که در دور افتاده ترین مناطق روستائی زو در شرایط سخت ندگی می کنند که از یک باب منزل مسکونی یا بی بهره اند و یا اینکه سقفی که زیر آن زندگی می کنند در حال تخریب است.

گروههای جهادی بسیج و سپاه از ابتدای فرودین ماه امسال در چندین نوبت با مشارکت کمیته امداد و بنیاد مسکن 20 باب واحد مسکونی را برای محرومین احداث، مرمت و بهسازی کردند.

فرمانده سپاه تربت حیدریه در این خصوص می افزاید: این واحدهای ساختمانی با مشارکت کمیته امداد امام خمینی(ره)(اعطای وام بلاعوض) و همچنین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی (اعطای تسهیلات) توسط گروههای جهادی بسیج سازندگی در دست ساخت است که بخشی از آن به بهره برداری رسیده و بخشی دیگر در مراحل ساخت است.

وی دیوار کشی سه منزل مسکونی، آجر چینی، ترمیم سقف منازل محرومان و نیازمندان روستا را از دیگر فعالیتهای عمرانی در حوزه احداث منازل مسکونی یاد کرد.

نیک یاد فعالیت موثر گروه های جهادی دانشجویی و مردمی در تربت حیدریه و دهستان رقیچه کدکن را از نمونه های بسیار خوب عنوان کرد و افزود: سپاه به صورت جهادی و فراجناحی در حال فعالیت برای مردم می باشد و حتی افرادی هم که در این محورها به ما کمک می کنند دارای تفکرات متفاوتی هستند که برای فقرزدایی و کمک به مردم متحد شده اند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن

همزمان با سفر رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به بردسکن دو پروژه بزرگ حرم تا حرم و اجرای طرح پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بخش شهرآباد بردسکن با ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بردسکن، سردار محمد زهرایی در آیین افتتاح پروژه حرم تا حرم ( آسفالت بلوار رسالت از مزار شهدای گمنام تا گلزارشهدای شهرآباد) که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد اظهارداشت: پروژه آسفالت مزار شهدای گمنام شهرآباد تا گلزار شهدای این شهر به طول 3 کیلومتر با 120 میلیارد ریال هزینه به صورت مشارکتی از محل اعتبارات بسیج سازندگی وشهرداری شهرآباد اجرا شده است، موجب سهولت افراد برای زیارت گلزار شهدا وشهدای گمنام در این منطقه شد.

بهره برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی

وی افزود: پروژه آبرسانی خط انتقال به روستاهای فیروزآباد و از این روستا تا روستاهای عبدل آباد و چراغچی به طول 7.5 کیلومتر که هرساله در ایام تابستان با مشکل کم آبی مواجه بودند از محل اعتبارات محرومیت زدایی سپاه پاسداران به ارزش 80 میلیارد ریال با تقویت مخزن و ایستگاه پمپاژ از امروز وارد مدار می شود، و دیگر اهالی این روستاها مشکل کم فشاری آب را نخواهند داشت.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه 6 هزار گروه جهادی در سطح استان خراسان رضوی سال گذشته بالغ بر 2950 پروژه به سرانجام رساندند گفت: ان‌شاءالله در هفته بسیج سازندگی بیش از 1100 مسکن محرومین با همکاری کمیته امداد به بهره برداری می رسد.

اجرای 2 هزار و 680 پنل خورشیدی خانگی توسط بسیج سازندگی

سردار زهرایی از اجرای پنل های خورشیدی خانگی توسط بسیج سازندگی کشور خبرداد و گفت: سال گذشته بسیج سازندگی 2 هزار و 680 مورد پنل های خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و 30 مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که امروز به بهره‌ برداری رسید.

وی گفت: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت بسیج سازندگی کشور است. طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم توسط بسیج تهیه و به زودی تحویل دولت و مجلس می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند که طرح های اشتغال زایی و تولیدی است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جلوگیری از خسارت سیل با تجهیزات بسیج سازندگی در مختاران
  • جلوی وارد شدن خسارت به خانه‌های روستای مختاران گرفته شد
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • افتتاح ۲,۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی در خراسان‌ رضوی
  • بسیج سازندگی آب شرب ۲۳۲ روستای اردبیل را تامین کرد
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل