Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه تلاشهای خوبی برای خدمات رسانی به مناطق زلزله زده از سوی دستگاه های اجرایی انجام گرفته است گفت: مرحله اول امدادرسانی به زلزله زدگان تمام شده و وارد مرحله آواربرواری و بازسازی اماکن خسارت دیده شده ایم.

به گزارش برنا آذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری در جلسه مدیریت بحران به منظور رسیدگی به مناطق زلزله زده در محل فرمانداری خوی با تقدیر از تلاش نیروهای نظامی و انتظامی در تامین امنیت و همکاری برای امدادرسانی به زلزله زدگان از همراهی صدا و سیما نیز در پوشش خبری تلاشهای صورت گرفته قدردانی کرد و گفت: برخی بداخلاقی هایی که در فضای مجازی در خصوص بی توجهی مسئولین به مناطق زلزله زده توسط افرادی که عادت به سیاه نمایی دارند نباید مانع تلاشهای جهادی دستگاه های خدمات رسان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موظف هستیم تا آخرین مرحله بازسازی و امدادرسانی با تلاش جهادی در کنار مردم باشیم.

شهریاری از بنیاد مسکن و راهداری خواست تا نسبت به تامین ماشین آلات لازم جهت آواربرداری در سریعترین زمان ممکن اقدام نمایند.

استاندار آذربایجان غربی گفت: بازسازی مدارس تخریبی باید در اولویت باشد.

محمدمهدی شهریاری افزود: مسئولین در خصوص تامین دام افرادی که دام هایشان را در زلزله از دست داده اند از طریق اموال تملیکی و ستاد فرمان اجرایی حضرت امام(ره) بصورت رایگان اهتمام نمایند.

وی بر توزیع بیشتر لوازم بهداشتی در مناطق زلزله زده، ضد عفونی کردن منازل روستایی جهت پیشگیری از بیماری های مسری، مستند سازی اقدامات،تامین مکان لازم برای نگهداری دام های زنده،توزیع گسترده غذای گرم در بین زلزله زدگان و پرداخت کمک های معیشتی و بلاعوض تاکید نمود.

شهریاری با اشاره به اینکه تمام امکان روستایی در ۲۰ کیلومتر مرز از محل فروش سوخت بیمه شده اند افزود: با پیگیری های انجام گرفته مقرر شده تا پیش از پایان سال خسارت منازل آسیب دیده پرداخت شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زلزله استاندار آذربایجان غربی زلزله خوی مناطق زلزله زده زلزله زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • آغاز مرحله چهارم عملیات‌ ارتش یمن علیه اسرائیل
  • آبگرفتگی‌های در اغلب مناطق اهواز رفع شده است
  • بسیج سازندگی آب شرب ۲۳۲ روستای اردبیل را تامین کرد
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی